Hem » 01 oktober 20:36, Misshandel, Eskilstuna

01 oktober 20:36, Misshandel, Eskilstuna

18:34 Polis larmades till en matbutik i Myrtorp, Eskilstuna, med anledning av att personal i butiken tryckt på överfallsknappen vid kassan. Personal ska ha sagt till en kund som då blivit aggressiv och slagit till en ur personalen. 

18:37 När polispatrull anlänt till platsen försökte gärningspersonen kasta glas mot polisen. Strax efteråt fick polispatrull kontroll på den misstänkte mannen. Ingen polis skadades och ingen person ska ha behövt åka med ambulans till sjukhus. 

19:09 Mannen i 20-årsåldern greps misstänkt för misshandel, hot mot tjänsteman och ringa narkotikabrott för eget bruk.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Södermanland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *