Hem » 30 september 19:05, Uppdatering, Nyköping

30 september 19:05, Uppdatering, Nyköping

Polisen kunde sent på onsdagskvällen gripa en man och en kvinna, misstänkta för grovt bedrägeri i Nyköping mot en kvinna i 100-årsåldern tidigare under onsdagen. Se mer om bedrägeriet i länken nedan.

Polisen fick information sent på kvällen om att paret eventuellt befann sig på ett hotell i Nyköping. Personal på hotellet hade sett medierapporteringen om bedrägeriet och misstänkt att det eventuellt var så att mannen och kvinnan hade hyrt ett rum där.

Polisen åkte till hotellet och vid 23.15 kunde båda gripas i ett hotellrum. Det fanns flera omständigheter som stärkte misstankarna om att de hade gjort sig skyldiga till bedrägeriet. Under torsdagsmorgonen anhölls båda efter beslut av åklagare, på sannolika skäl misstänkta för grovt bedrägeri. Både mannen och kvinnan är i 40-årsåldern.

Eventuella ytterligare frågor från media om utredningen hänvisas till Åklagarkammaren i Nyköping.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Södermanland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *