Hem » 30 september 08:56, Rån, Stockholm

30 september 08:56, Rån, Stockholm

Rån med mera område Kista

En man tilltvingade sig under morgonen en elsparkcykel från en annan ung man. Polis till platsen. Med de uppgifter som kom fram kunde polisen med tiden lokalisera gärningsmannen och gripa denne. Ärendet rubriceras som rån, grovt olaga hot och grovt brott mot knivlagen. Den aktuella elsparkcykeln har i skrivande stund inte återfunnits. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *