Hem » 30 september 06:34, Sammanfattning natt, Södermanlands län

30 september 06:34, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten mellan 22:00 och 06:00 hanterat ett 40-tal ärenden som rör Södermanland. Ingen har gripits. 8 personer har omhändertagits för stöld, fylleri eller påverkan av narkotika.

Åldringsbrott i Nyköping abröts av vaken personal

21;24 två personer kom till ett hotell i Nyköping. När de checkade och skulle betala visade de fram ett kort som tillhörde en äldre dam som inte var med på platsen. Personalen fattade misstankar om att allt inte stod rätt till. De hade läst om åldringsbrott och tillkallade polis.

22:20 Personerna greps misstänkta för stöld och ringa narkotikabrott eget bruk.

Skadegörelse genom brand

00:37 Polis och räddningstjänst kallades till Domaregatan i Eskilstuna. En lastbil lastad med skräp hade av okänd anledning fattat eld.

Polisen skriver en anmälan om skadegörelse genom brand.

Misstänkt försök till mordbrand

00:44 En restaurang på Bergsgatan i Eskilstuna utsattes för stenkastning mot fönstren. När patrullen kom in i butiken fann man en trasa som luktade bensin på golvet. Polisen skriver en anmälan om försök till mordbrand och spärrar av platsen i väntan på en brottsplatsundersökning.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Södermanland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *