Hem » 29 september 20:01, Bedrägeri, Nyköping

29 september 20:01, Bedrägeri, Nyköping

16.35 Polisen kontaktades om ett åldringsbrott i Nyköping. En kvinna som är ungefär 100 år gammal hade först fått ett telefonsamtal från en kvinna, och sedan fått besök i hemmet av en man, båda utgav sig för att vara från en bank. Mannen hade fått med sig kvinnans bankkort och hon hade lurats att lämna ifrån sig koden till kortet.

16.48 Polis på plats.

Polisen har hållit förhör och varit i kontakt med kvinnans anhöriga. Kortet har spärrats, men bedragarna kom över minst 15 000 kronor. Polisen knackade dörr i huset, men i nuläget finns det ingen gripen eller misstänkt.

Polisen har inlett en förundersökning om grovt bedrägeri.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Södermanland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *