Hem » 29 september 14:36, Rån väpnat, Upplands väsby

29 september 14:36, Rån väpnat, Upplands väsby

Polisen är på plats för att söka efter gärningspersonen som lämnade platsen på mopeden. Platsen där rånet skedde är avspärrad så att den kan undersökas. I sökandet efter gärningspersonen används förutom utryckningsfordon även hundpatrull.

Poliserna som är på plats för att ta reda på vad som har hänt har fått uppgifter om att en man setts i närheten av platsen där rånet skedde. Den mannen hade något som uppfattades som ett skjutvapen och eventuellt har skotts avlossats.

Polisen har inlett förundersökning angående grovt rån och grovt vapenbrott. I nuläget utreds detta att det är samma gärningsperson men om det kommer fram uppgifter som visar att detta inte stämmer kommer polisen utreda brotten var för sig.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *