Hoppa till innehåll
Hem » 29 september 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

29 september 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

23.28 Göteborg, personrån.
En man säger att han blivit rånad i närheten av Musikvägens spårvagnshållplats. Polis till platsen för att ta uppgifter för en anmälan. Mannen som rånat honom var maskerad i form av ett ansiktsskydd för Covid-19. Mannen skulle haft ett pistolliknande föremål i handen som hotade målsägande med. Målsägande som är i 50 års åldern blev av med sin mobiltelefon samt sin plånbok. En hundpatrull söker av området men utan resultat.

01.30 Mölndal, drograttfylleri m.m.
En bil kontrolleras i området Lackarebäck och där påvisar föraren tecken på drogpåverkan samt att han saknar körkort varför han får följa med för provtagning. I samband med kontrollen påträffas en kniv som tas i beslag varför föraren misstänks även för brott mot knivlagen. Passageraren kan även hon misstänkas för eget bruk då hon visar tecken på drogpåverkan. Båda får följa med för provtagning.

02.33 Partille, grov skadegörelse genom brand.
Larm inkommer beträffande en brand inne på Furulundsskolan varför räddningstjänst samt polis till platsen. Branden släcks och polis skriver en anmälan. Oklart hur själva branden startat samt dess omfattning i skrivande stund.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.