Hem » 28 september 12:19, Trafikolycka, personskada, Halmstad

28 september 12:19, Trafikolycka, personskada, Halmstad

Trafikolycka, Personbil och moped

Polis larmades via SOS Alarm AB om en trafikolycka mellan en personbil och en moped på Trönninge i Halmstad. Föraren av mopeden en man i 60-årsåldern fick föras till sjukhus i ambulans med smärta i nacken och känselbortfall. Föraren av personbilen en man i 30-årsåldern misstänks för vårdslöshet i trafik. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *