Hem » 28 september 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

28 september 06:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

00:49 Skadegörelse genom brand, Trollhättan
På Lextorpvägen i Trollhättan brann en bil och branden spred sig till fler bilar. Polis och räddningstjänst larmades till platsen och en anmälan om skadegörelse genom brand upprättades. Ingen gripen i nuläget. 

01:00 Stöld genom inbrott, Göteborg
Polis larmades av vakter på Volvo då personer befunnit sig inne på området vid Assar Gabrielssons väg i Torslanda, Göteborg. Vakterna trodde personer var ute efter att stjäla däck. Polis till platsen för kontroll. Ingen gripen en anmälan om stöld genom inbrott upprättades. 

Misshandel i relation
Polis kontaktades av en kvinna som uppgav att misshandlats av sin man, kvinnan uppgav att hon även tidigare blivit slagen av mannen. Polispatrull åkte till adressen i Polisområde Storgöteborg. På plats anträffade patrullen både mannen och kvinnan. Mannen togs med till förhör efter beslut av åklagare. 
En anmälan om misshandel upprättades.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *