Hoppa till innehåll
Hem » Uppdaterad 2021-09-27 20:27:48 27 september 11:00, Försvunnen person, Malmö

Uppdaterad 2021-09-27 20:27:48 27 september 11:00, Försvunnen person, Malmö

Polisen söker just nu i Oxie med omnejd, men kvinnan kan befinna sig på annan plats. Alla tips är av intresse.

Har du sett kvinnan någon gång sedan i fredags? Ring polisen på 114 14.

Ser du kvinnan i detta nu ring larmnumret 112.

Uppdatering kl. 20.25: Polisen har under dagen och kvällen sökt efter den försvunna kvinnan med en större resurs i Oxie med omnejd och hanterar det som en räddningsinsats enligt Lag om skydd mot olyckor. Inom ramen för detta arbete används särskild och beprövad metodik. I arbetet har bland annat hund, rytteri, helikopter och drönare använts.

Kvinnan har inte anträffats och arbetet med att eftersöka henne kommer därför att fortgå. Detta sökarbete bedrivs även fortsättningsvis som en räddningsinsats, Polisen söker efter en levande person.

Parallellt med räddningsinsatsen bedrivs en förundersökning om människorov och denna rubricering är inte förändrad. En person sitter fortsatt anhållen, misstänkt för människorov. I förundersökningen är olika utredningsåtgärder vidtagna i syfte att utreda brott. En sådan åtgärd är att ett område i Oxies västra delar är avspärrad för vidare undersökning.

Förundersökningen leds av åklagare. Det finns i nuläget ingen mer information att lämna när det gäller förundersökningen.

Polisen är fortsatt tacksam för eventuella tips, iakttagelser och observationer.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus skåne