Hem » 27 september 10:02, Våld/hot mot tjänsteman, Avesta

27 september 10:02, Våld/hot mot tjänsteman, Avesta

Våldsamt motstånd och försök till våld mot tjänsteman Avesta centrum

En man i knappa 60 års åldern har gjort sig skyldig till våldsamt motstånd och försök till våld mot tjänsteman i centrala Avesta. Försöket består i att mannen har försökt slå en person i magen med hjälp av en krycka. Förhör har hållits och den misstänkte har avlägsnats från platsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Dalarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *