Hoppa till innehåll
Hem » 27 september 07:10, Sammanfattning natt, Jönköpings län

27 september 07:10, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 30-tal ärenden mellan kl 22 och 06. Tre personer har gripits, se notiser nedan. Händelser i urval:

En man i 20-årsåldern greps och anhölls under natten, misstänkt för våldtäkt. Ärendet kom in till polisen vid midnatt. Den drabbade kvinnan var bekant med mannen. Händelsen har inträffat i Jönköpings kommun. Eventuella ytterligare frågor om ärendet hänvisas till åklagare.

22.02 Det kom larm om en singelolycka på riksväg 40 vid Tenhult, Jönköping, i riktning österut. En bilist hade kört in i mitträcket. Chauffören klagade på smärta i nacke och axel. En passagarare verkade vara oskadd. Polis kom dit. Bilen behövde bärgas. Polisen misstänkte inget brott. Det är oklart för polisens presstjänst om någon var i behov av ambulans.

02.01 En polispatrull meddelade att de hade stoppat en bilist. Mannen som körde har inget körkort och blev ännu en gång ertappade med att trots det köra bil. Han blev misstänkt för grov olovlig körning. Bilen togs i beslag för att förhindra fortsatt brottslighet. I samma ärende blev föraren och en kvinna i 25-årsåldern, misstänkta för stöld av en släpvagn. Även den togs i beslag för att utreda ägarförhållanden. Både mannen och kvinnan greps initialt, men gripandena hävdes efter förhör. Mannen blev också misstänkt för ringa narkotikabrott, innehav.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Jönköpings län.