Hoppa till innehåll
Hem » 27 september 07:09, Sammanfattning natt, Östergötlands län

27 september 07:09, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 45 ärenden mellan kl 22 och 06. En person har gripits, se notis nedan. Händelser i urval:

01.06 Polisen fick samtal från ett vittne som sett en person slå sönder en ruta och ta sig in i en frisörsalong i centrala Norrköping. Polis kom dit. Efter en liten stund kunde en man i 30-årsåldern gripas, en bit bort från brottsplatsen. Vid 06.40 var mannen fortsatt formellt gripen. Det är oklart vad som kan vara stulet. Polisen undersöker också om det finns kopplingar till ett liknande inbrott på en annan frisörsalong i Norrköping som anmäldes till polisen strax före kl 23. Även där var ett fönster krossat.

05.11 Polisen kontaktades om en trafikolycka nära Arenaskolan i Linköping. En förbipasserande hade sett en bil som hade hamnat av vägen och krockat. Airbagen hade löst ut, men det fanns ingen person i närheten. Polisen har sökt efter vem som har kört bilen men inte hittat någon berörd. Det fanns skador på en refug i närheten. En anmälan om smitning från trafikolycksplats och vårdslöshet i trafik upprättas.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.