Hoppa till innehåll
Hem » 27 september 06:31, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

27 september 06:31, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

20.20 Stöld genom inbrott, Vallda, Kungsbacka. Boende kommer hem och upptäcker att det varit ett inbrott i bostaden. En ruta har krossats/lyfts ut, vilken man tagit sig in igenom. Polis skickas till platsen. Smycken uppges vara tillgripna. En anmälan stöld genom inbrott skrivs. 

22.25 Rattfylleri, Fegen, Falkenberg. En personbil stoppas för kontroll där föraren, en man, visar tecken på påverkan. I bilen färdas en passagerare, även det en man, som även han visar tecken på påverkan. Provtagning görs på männen, och bilföraren är nu misstänkt för drograttfylleri, och passageraren narkotikabrott genom eget bruk. 

23.36 Försök till stöld genom inbrott, Skogaby, Laholm. Ett inbrottslarm kommer från en bostad där boende inte är hemma. Ingen har dock tagit sig in i bostaden, och en anmälan försök till stöld genom inbrott skrivs.

00.21 Brand, Varbergsvägen. Polis och räddningstjänst skickas till Varbergsvägen där det brinner i ett garage. Räddningstjänst släcker branden och polis skriver en anmälan grov skadegörelse genom brand. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.