Hem » Uppdaterad 2021-09-26 13:13:15 26 september 12:25, Våldtäkt, Nässjö

Uppdaterad 2021-09-26 13:13:15 26 september 12:25, Våldtäkt, Nässjö

Strax innan klockan 09:00 på söndagsmorgonen larmades polisen till en adress i Nässjö kommun med anledning av en misstänkt våldtäkt som skulle ha inträffat inomhus. Polis åkte till platsen för att utreda vad som hade inträffat.

En man, som är i 30-årsåldern, greps misstänkt för våldtäkt. Den drabbade är en kvinna. Polisens presstjänst har inga uppgifter gällande kvinnans skadeläge. Kvinnan fördes till sjukhus för undersökning enligt de sedvanliga rutinerna.

Polis arbetar vidare med de sedvanliga utredningsåtgärderna. Förhör ska hållas med mannen, efter förhöret ska åklagare fatta beslut om mannen ska vara fortsatt frihetsberövad eller inte. Brottsplatsen spärrades av och en kriminalteknisk undersökning har genomförts. Senare hävdes avspärrningen.

Det är tidigt in i utredningen och i nuläget har polisen inga fler kommentarer kring ärendet att lämna.

Uppdatering 13:13

Åklagare har tagit beslut att gripandet ska hävas.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Jönköpings län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *