Hoppa till innehåll
Hem » 26 september 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

26 september 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

21.46 Falköping, trafikolycka.
En bilist väjer för ett djur varpå han kör av vägen och krockar med ett träd.
Räddningstjänst, ambulans samt polis till platsen som skall vara på Odengatan. Föraren av bilen klagar över smärtor i buken samt revbenen varför han får åka med ambulansen till sjukhus för kontroll.

22.50 Tanum, rån.
En bilist har stoppats av flera män på E6:an och där blivit rånad på alla sina värdesaker. Innan de lämnade platsen norr ut så slängde de ifrån honom nyckeln till bilen så att han inte kunde köra därifrån. Han är inte fysiskt skadad men skärrad av det inträffade. Enligt vittnen skall det eventuellt röra sig om en norskregistrerad bil varför polis i Norge kontaktas om det inträffade, ingen gripen i nuläget. En anmälan skrivs och målsägande får hjälp på platsen.  

01.22 Göteborg, våldtäkt.
En kvinna kontaktar polisen och berättar att hon blivit utsatt för en våldtäkt på en restaurang i centrala delarna av Göteborg. Hon säger att hon blivit indragen på en av toaletterna och där har mannen lyckats våldta henne. Toaletten spärras av och med hjälp av målsägande samt slagningar i register kan polisen ta fram uppgifter så att en man kan gripas på platsen. Kvinnan körs till sjukhus för kontroll och den gripne mannen får åka med till stationen för vidare utredning.

03.59 Göteborg, skadegörelse genom brand.
En bil brinner på Reningsverksgatan varför räddningstjänst samt polis beordras till platsen. Visar sig vara en skrotbil som brinner. Branden släcks och det är i skrivande stund oklart hur branden startat, en anmälan skrivs.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.