Hem » 25 september 19:33, Övrigt, Västmanlands län

25 september 19:33, Övrigt, Västmanlands län

Förföljande av en personbil som vägrat stanna för polisen.

Polisen i norra Västmanland försöker stanna en personbil för kontroll. Personbilen vägrar stanna och ett förföljande inleds. En större polisinsats startas med hundpatruller, yttrebefäl, helikopter. Under insatsen kan två personer gripas. Då ärendet är pågående kommer ej brottsrubricering, plats eller mer info lämnas i ärendet under kvällen/natten då det är till men för den fortsatta utredningen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Västmanlands län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *