Hem » 25 september 05:42, Stöld, Helsingborg

25 september 05:42, Stöld, Helsingborg

Två gripna misstänkta för dieselstöld, Mineralgatan.

Larm inkommer om en pågående dieselstöld från en grävmaskin. Flera polispatruller skickas till adressen. I samband med en fordonskontroll i området anträffas två män som misstänks vara inblandade i stölden. I bilen anträffas även dunkar och slangningsutrustning. Männen, som är i 30-35-årsåldern, grips på platsen. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus skåne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *