Hem » 24 september 07:25, Sammanfattning kväll och natt, Örebro län

24 september 07:25, Sammanfattning kväll och natt, Örebro län

01:15: En man i 50-årsåldern misstänks för drograttfylla och narkotikabrott avseende eget bruk efter en fordonskontroll i Hjärsta i Örebro. 

03:35 och 06:13: Två konstaterade inbrott på en restaurang och en pizzeria i centrala Örebro. På restaurangen krossades entrédörren och spritflaskor stals. På pizzerian är det oklart vad som har tillgripits. Två män har kontrollerats och är misstänkta för stöld genom inbrott. Den ena har också blivit omhändertagen enligt lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB). 

22:20: Skadegörelse på skola i Karlskoga. En väktare larmade om omfattande skadegörelse på en skola i Karlskoga. Rutor har slagits sönder med nödhammare. Ej inbrott. Patrullen som åkte dit dokumenterade platsen och upprättade en anmälan gällande skadegörelse. 

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Örebro län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *