Hem » 23 september 21:06, Övrigt, Arvika

23 september 21:06, Övrigt, Arvika

En person i tjugofemårsåldern har gripits efter att ha hotat en bilförare med ett vapenliknande föremål.

Den gripne misstänks för försök till grovt tillgrepp av fortskaffningsmedel. Händelsen ägde rum i centrala Arvika vid niotiden på torsdagkvällen. En bilförare blev hotad av en person som ville åt hans bil. Då detta inte lyckades flydde den nu misstänkte men kunde gripas av polis efter några minuter. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Värmland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *