Hoppa till innehåll
Hem » 23 september 07:07, Sammanfattning natt, Södermanlands län

23 september 07:07, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 30-tal ärenden som rör Södermanlands län. Ingen person har gripits eller omhändertagits för berusning/drogpåverkan.

23:54 Polis larmades till Slottsvägen i Vingåker med anledning av att inringare hört smällar som de uppfattat som skottlossning. Polispatruller har sökt av området och konstaterat att en rutschkana av metall har orsakat ljuden. 

00:08 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till riksväg 55 i höjd med Valla, Katrineholm, med anledning av en trafikolycka. Enligt SOS-larmet ska en bilist ha krockat med en älg. Vägen stängdes av helt under räddningsarbetet och ett flertal stolpar från mitträcket var nerkörda. Föraren av personbilen, en kvinna i 20-årsåldern, fick följa med ambulans till sjukhus. Polisens presstjänst har inga uppgifter gällande personskador. Bilen bärgades från platsen och en anmälan om viltolycka kommer skrivas. Det finns ingen misstanke om brott. 

01:36 Polis larmades till Tingshusgatan i Katrineholm med anledning av att ett inbrottslarm aktiverats på ett företag. Ett vittne ska också ha sett två okända personer springa från platsen. Polispatruller på plats har sökt av närliggande områden och den aktuella byggnaden men ingen misstänkt person har anträffats. Tjuvarna ska ha tagit sig in genom att krossa en ruta på byggnaden. Det är oklart vad som stulits men en anmälan om stöld kommer upprättas.  

Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, viltolyckor utan personskador samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland