Hoppa till innehåll
Hem » 23 september 07:07, Sammanfattning natt, Jönköpings län

23 september 07:07, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 30-tal ärenden som rör Jönköpings län. En person har gripits (se nedan). Tre personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning. Ingen person har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

01:50 Polis larmades till Vaggeryd med anledning av bråk i en bostad. Väl på plats greps en man i 20-årsåldern. Han är i nuläget misstänk för misshandel av närstående samt barnfridsbrott då ett barn också befunnit sig på adressen. Ingen person ska ha behövt vård av ambulans. I övrigt har polisens presstjänst inga uppgifter om skadeläget. Mannen som greps har under natten anhållis av åklagare. Frågor från media hänvisas därmed till Åklagarkammaren. 

04:07 Polis larmades till en adress i Vetlanda med anledning av ett pågående inbrott i en bostad. Målsägande ska ha vaknat upp av att ytterdörren öppnats och vid en kontroll ska tre okända personer ha sprungit därifrån. Polispatrull och hundpatrull kopplades in i ärendet och har letat efter misstänkta men i nuläget har ingen frihetsberövats. En anmälan om försök till grov stöld genom inbrott kommer skrivas. 

04:53 SOS-larm inkom till polisen angående en lastbilsbrand på länsväg 588 i höjd med Hestra, Gislaved. När räddningstjänst anlänt till platsen visade det sig att sågspån ramlat ner på ett aggregat och orsakat en mindre brand. Branden kunde släckas och ingen person skadades. Det finns ingen misstanke om brott. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Jönköpings län.