Hem » Uppdaterad 2021-09-22 22:00:44 22 september 20:56, Rån väpnat, Göteborg

Uppdaterad 2021-09-22 22:00:44 22 september 20:56, Rån väpnat, Göteborg

En man blir enligt uppgift stoppad av tre gärningspersoner när han kommer körande på sin moped på Industrivägen. En av gärningspersonerna har ett pistolliknande föremål. De tilltvingar sig mopeden, en mobiltelefon och nycklar innan de sedan försvinner från platsen. Mannen chockad, men inga uppgifter om fysiska skador. Ett antal patruller är på plats och söker efter gärningspersonerna.

Uppdatering kl. 21:13 Brottet har skett vid Kvibergsvägen.

Uppdatering kl. 21:42 En förundersökning är inledd på grovt rån. Patrullerna har så här långt sökt av i området och bland annat genomfört saksök med hund samt genomfört utredningstekniska åtgärder. I nuläget ingen gripen. 

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *