Hem » 22 september 18:21, Olaga intrång, Falun

22 september 18:21, Olaga intrång, Falun

En man i 60-årsåldern misstänkt för olaga intrång efter att ha brutit sig in i Drottning Blankas gymnasielokaler.

Ett vittne kontaktade polisen efter att ha iakttagit en man som brutit upp en dörr och därefter tagit sig in i  skollokalerna. Då polis sökte genom lokalerna anträffades mannen i ett trapphus dit han tagit sin tillflykt. Då inget tydde på att han haft för avsikt att stjäla något misstänks han för olaga intrång. 

Mannen frihetsberövades inte utan avvisades från platsen. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Dalarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *