Hoppa till innehåll
Hem » 22 september 07:46, Sammanfattning natt, Västernorrland län

22 september 07:46, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:36 Skadegörelse, Kramfors: Polispatrull beordras till Frånö med anledning av att en fönsterruta i en bostad krossats av okänd gärningsperson. Patrullen upprättar en anmälan gällande skadegörelse.

22:46 Drograttfylleri, Sundsvall: Vid stopp och kontroll av en personbil i Bergsåker misstänks föraren, en man i 20-årsåldern, vara påverkad av narkotika och han får följa med för provtagning. Bilnycklarna och mannens körkort omhändertas. En anmälan gällande drograttfylleri samt ringa narkotikabrott (bruk) upprättas.

00:21 Drograttfylleri, Örnsköldsvik: Vid stopp och kontroll av en personbil misstänks föraren, en man i 20-årsåldern, vara påverkad av narkotika och får följa med för provtagning. En anmälan gällande drograttfylleri samt ringa narkotikabrott (bruk) upprättas.

02:38 Stöld, Timrå: Polispatrull beordras till Vivsta med anledning av att en man setts ta sig in i två fordon. En misstänkt man påträffas av patrullen. Han omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. En anmälan gällande stöld upprättas.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Västernorrland.