Hoppa till innehåll
Hem » 22 september 06:57, Sammanfattning natt, Södermanlands län

22 september 06:57, Sammanfattning natt, Södermanlands län

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Johnny Gustavsson. Till kvällen kommer Björn Öberg.

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 35 ärenden mellan klockan 22 och 06. Här kommer ett urval av nattens händelser:

00:19 Polisen larmades till en bostad i Oxelösunds kommun med anledning av ett sexualbrott. Flera polispatruller åkte till platsen och en man i 50-årsåldern greps. Den drabbade är en kvinna. Efter åklagarkontakt anhölls mannen, brottsrubriceringen är sexuellt övergrepp. Mediefrågorna hänvisas till åklagarkammaren.

02:15 Polisen larmades till ett företag på Gap Sundins väg i Eskilstuna med anledning av aktiverade inbrottslarm. Flera polispatruller åkte till platsen för att utreda händelsen. En polispatrull kontrollerade två personer som befann sig i närområdet. De två personerna kunde kopplas samman med händelsen, vilket gjorde att de greps. De gripna är en man i 35-årsåldern respektive en kvinna i 30-årsåldern. Exakt vad som har tillgripits är inte preciserat i nuläget. En anmälan gällande grov stöld har upprättats, fler brottsrubriceringar kan tillkomma.

04:24 Polisen larmades till en butik på Formgatan i Katrineholm med anledning av ett inbrott. Tidigare under morgonen hade inbrottslarmet aktiverats. Någon, eller några, hade tagit sig in i butiken och tillgripit gods. Vad som är stulet är inte preciserat i nuläget. En anmälan gällande stöld genom inbrott upprättades, det finns ingen misstänkt.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland