Hem » Uppdaterad 2021-09-15 11:24:02 15 september 10:32, Stöld/inbrott, Jönköping

Uppdaterad 2021-09-15 11:24:02 15 september 10:32, Stöld/inbrott, Jönköping

07.17 polisen fick samtal om att ett inbrott hade upptäckts i en trädgårdsbutik i Kaxholmen. Tjuvar har brutit sig in i butikslokalen och där stulit stora delar av lagret av trädgårdsmaskiner. Gärningspersonerna har krossat ett fönster.

Det som stulits är bland annat tre Huskvarna åkgräsklippare, grästrimrar, motorsågar och lövblåsar av fabrikatet Huskvarnaoch Stihl. Även ett antal Makita handverktyg saknas. Värdet på det stulna är inte fastställt men borde vara sexsiffrigt. Tjuvarna måste ha använt ett transportfordon.

Polisen har påbörjat en utredning om stöld genominbrott och en brottsplatsundersökning ska genomföras.

Polisen är angelägen om att få allmänhetens hjälp med tips och/eller iakttagelser om misstänkta personer eller fordon som kan ha setts i Kaxholmen under natten eller tidigare (ev. i samband med rekognosering) tipsa polisen på 114 14 eller via polisens tipsformulär på polisen.se

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Jönköpings län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *