Hem » 15 september 10:13, Sedlighetsbrott, Karlstad

15 september 10:13, Sedlighetsbrott, Karlstad

Igår tisdag den 14 september kl. 09:03 genomförde polisen ett tillslag hos en man i 60-årsåldern. Mannen var skäligen misstänkt för de blottningsfall som skett på Herrhagen i Karlstad det senaste året – sex fall av sexuellt ofredande av barn under femton år. 

Mannen hämtades till förhör av polisen och en husrannsakan genomfördes i hans bostad. Flera föremål togs i beslag och ska nu undersökas. Resultatet av husrannsakan och förhöret gjorde att misstankarna mot mannen stärktes och kl. 15:25 beslutade åklagaren att anhålla honom på sannolika skäl misstänkt för sex fall av sexuellt ofredande. Senast fredag behöver åklagaren besluta sig för om hon ska begära mannen häktad.

 –  Hämtningen gick lugnt tillväga och mannen hördes under eftermiddagen. Han svarade på våra frågor men gjorde inga medgivanden. Han är inte känd av polisen sedan tidigare, säger kriminalinspektör Maria Hedin som handlägger ärendet hos polisen.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Värmland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *