Hem » 15 september 07:11, Mord/dråp, försök, Tranås

15 september 07:11, Mord/dråp, försök, Tranås

05.32 polisen fick ett SOS-samtal om att ett allvarligt våldsbrott kunde ha inträffat i en bostad i Tranås. Flera polispatruller åkte till platsen för att utreda vad som inträffat.

06.05 polisen har kommit till platsen och kommit in i den aktuella bostaden. En skadad person har anträffats och förs till sjukhus med ambulans. Den drabbade personen är inte identifierad.

06.10 polisen har träffat på en misstänkt person, det är en kvinna i 40-årsåldern och hon förs till polisstationen för förhör. Hon är skäligen misstänkt för försök till mord. Polisen kommer att anmäla gripande till jouråklagare och sedan hålla förhör med den gripne och därefter kommer en åklagare att fatta beslut om den fortsatta.

06.15 polisen spärrar av den aktuella bostaden. 

06.36 polisen kommer att åka till det aktuella sjukhuset dit den drabbade har förts, för att kontrollera identiteten, skadeläget och om möjligt hålla förhör.

Polisen kommer också att hålla förhör med andra personer som har anknytning till bostaden/platsen och händelsen. Polisens kriminaltekniker kommer att åka till den aktuella bostaden och genomföra en brottsplatsundersökning.

Texten kommer att uppdateras när det finns med information att lämna.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Jönköpings län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *