Hem » 15 september 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

15 september 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

23.24 Tidaholm, arbetsplatsolycka
På ett företag på Köksvägen har en kvinna i 25-årsåldern blivit påkörd av en truck. Hon klarade sig med lindriga skador och klagade på nacksmärtor. Polisen har skrivit en anmälan om arbetsplatsolycka.

00.21 Borås, stöld av diesel
I Boråstorpet stoppades en bilist för kontroll. Bilen var full med diesel som tros vara stulet från en lastbil. Dieseln och bilen togs i beslag och mannen greps misstänkt för stöld. Han anhölls senare av åklagare. 

00.29 Lilla Edet, grov olovlig körning m.m.
På E45 i Göta stoppar polisen en bilförare som saknar körkort och som uppträder narkotikapåverkad. Han tas med för provtagning och rapporteras för drograttfylleri samt grov olovlig körning.

04.00 Alingsås, drograttfylleri
Vid en kontroll på E20 stoppade polisen en bilist. Föraren, en man i 20-årsåldern, visade tecken på narkotikapåverkan och fick följa med för provtagning. I bilen hittades även narkotika som togs i beslag. Han rapporterades för drograttfylleri samt innehav av narkotika.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *