Hem » 14 september 20:12, Trafikkontroll, Västerbottens län

14 september 20:12, Trafikkontroll, Västerbottens län

Inga anmärkningar noterades i trakten av Hjåggmark, Umeå kommun.

På E4 vid Stöcksjö, Umeå kommun, utfärdades sex ordningsböter gällande hastighetsöverträdelser.

På E45 vid Meselefors, Vilhelmina kommun, utfärdades sex ordningsböter gällande hastighetsöverträdelser. Högst uppmätta hastighet var 92 kilometer i timmen på en 70-sträcka. Dessutom utfärdades en ordningsbot med anledning av att en förare inte iakttagit stopplikt.

På e12 vid Åskilje, Storuman kommun, utfärdades en ordningsbot och ett körkort omhändertogs med anledning av hastighetsöverträdelse. Hastigheten uppmättes till 110 kilometer i timmen på en 70-sträcka.

Dela gärna detta inlägg:
Västerbotten - alla blåljus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *