Hem » 14 september 15:49, Brand, Sala

14 september 15:49, Brand, Sala

Klockan 14:04 larmas Polisen tillsammans med Räddningstjänsten samt ambulans till Jakobsbergsgatan i Sala med anledning av brand i flerfamiljshus. När polispatrull är på plats så konstaterar de att det är kraftig brand i en lägenhet, lågor kommer ut ur fönstren. Branden är nu släckt, inga människor kom till skada och det är i nuläget oklart hur branden uppstod. Anmälan gällande allmänfarlig vårdslöshet upprättas av Polisen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Västmanlands län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *