Hoppa till innehåll
Hem » 14 september 14:33, Trafikolycka, personskada, Örebro

14 september 14:33, Trafikolycka, personskada, Örebro

Trafikolycka område Väster

En trafikolycka mellan en bil och en cyklist har inträffat på Hertig Karls Alle i Örebro. Cyklisiten är en kvinna i dryga 70 årsåldern. Hon har förts till akuten Usö med ambulans. Föraren av bilen är en man i 25 årsåldern. Han är nu misstänkt för vårdslöshet i trafik samt att han visar tecken på narkotikapåverkan. Beslut har tagits om kroppsbesiktning avseende påverkan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Örebro län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.