Hem » 14 september 14:16, Stöld/inbrott, Järfälla

14 september 14:16, Stöld/inbrott, Järfälla

Anmälaren har mött en främmande person i sitt hem.

En anmälare i Barkarby reagerar på ett brakande ljud i hemmet och möter sedan en främmande man som tagit sig in i huset. Både anmälaren och den främmande mannen springer sedan från platsen. Flera patruller beordras till platsen och söker efter den främmande mannen. Ett antal personer kontrolleras men det leder inte till att någon misstänkt gärningsman hittas.
Huset undersöks av polisens tekniker och en anmälan skrivs om inbrottsstöld.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *