Hem » 14 september 01:17, Rattfylleri, Hässleholm

14 september 01:17, Rattfylleri, Hässleholm

En bilist på länsväg 117 i Bjärnum som får tecken av en polispatrull att stanna fortsätter att köra. Patrullen fortsätter att följa efter bilisten och i korningen Vankiva Dammastorp kolliderar bilisten med en sten. Då uppstår en situation som gör att polisen avlossar sitt tjänstvapen och skjuter ett varningsskott. Ingen person kom till fysisk skada i samband med händelsen. Mannen, som är i 30 årsåldern, frihetsberövas och är nu misstänkt för drograttfylleri, grov vårdslöshet i trafik och för att ej ha stannat på polismans tecken.

I samband med att polis avlossar sitt tjänstvapen är det rutin att det utreds i särskild ordning.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus skåne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *