Hem » 13 september 20:49, Narkotikabrott, Malmö

13 september 20:49, Narkotikabrott, Malmö

Misstänkt påverkade personer vid idrottsplats, Rosengård.

En uppringare berättar om ett eventuellt pågående inbrott på en idrottsplats på Thomsons väg. Polispatruller skickas till platsen och anträffar tre man i 20-årsåldern. Några tecken på inbrott går inte att finna men två av dem uppvisar tecken på narkotikapåverkan och medtas för provtagning misstänka för ringa narkotikabrott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus skåne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *