Hem » 13 september 11:49, Våld/hot mot tjänsteman, Kristinehamn

13 september 11:49, Våld/hot mot tjänsteman, Kristinehamn

En man i fyrtiofemårsåldern misstänks för våld mot tjänsteman samt skadegörelse.

Mannen hade stökat på en kommunal myndighet och blev då gripen av en ordningsvakt. Mannen försökte då utöva våld mot ordningvakten. Polispatrull kom till plats, övertog gripandet vilket senare hävdes. När mannen lugnat sig hjälpte patrullen honom hem och han släpptes på fri fot.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Värmland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *