Hem » 11 september 03:34, Rån, Stockholm

11 september 03:34, Rån, Stockholm

Mannen greps av ordningsvakter vid tunnelbanestationen Skanstull. Han greps misstänkt för rån, misshandel, narkotikabrott samt våldsamt motstånd. Polisen som var på plats övertog gripandet och förde honom till polisstationen. Han kommer förhöras och sedan kommer det fattas beslut om han fortfarande ska vara frihetsberövad.

Den gripne tillsammans med två okända gärningspersoner kom fram till brottsoffret utanför tunnelbanestationen Skanstull och hotade till sig hans moped. Den gripne mannen är även misstänkt för att ha slagit brottsoffret och hans kamrat. 

När ordningsvakter skulle gripa den misstänkte mannen försvårade han deras arbete genom att sätta sig till motvärn.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *