Hoppa till innehåll
Hem » 08 september 13:49, Trafikkontroll, Östersund

08 september 13:49, Trafikkontroll, Östersund

På E45 vid Svedje utfärdas tre ordningsböter och ett körkort omhändertas med anledning av hastighetsöverträdelser. Högst uppmätta hastighet var 107 kilometer i timmen på en 70-sträcka.

På länsväg 753 Munkflohögen-Storbränna utfärdas ordningsböter gällande hastighetsöverträdelse, att bilbälte inte användes samt för att körkortet inte var medtaget.

Vid Rossbol utfärdas två ordningsböter gällande hastighetsöverträdelser.

På E45/länsväg 559 vid Tandsbyn stoppas och kontrolleras en förare. Ordningsböter gällande hastighetsöverträdelse och för att ej anpassat avstånd till framförvarande fordon utfärdas. Förarens körkort omhändertas med anledning av hastighetsöverträdelse. Hastigheten uppmättes till 158 kilometer i timmen på en 80-sträcka.

På E14 vid Lockne utfärdas fyra ordningsböter gällande hastighetsöverträdelser.

På länsväg 753 vid Munkflohögen-Storbränna utfärdas en ordningsbot till en mopedförare för att ha kört moped, klass II, utan hjälm.

På E14/E45 vid Brunflo utfärdas en ordningsbot gällande hastighetsöverträdelse. Hastigheten uppmättes till 94 kilometer i timmen på en 80-sträcka.

I Österböle, Brunflo, utfärdas en ordningsbot gällande hastighetsöverträdelse. Hastigheten uppmättes till 78 kilometer på en 60-sträcka.

Samtliga som kontrollerades vid Lillänge handelsplats, på Odenskogs industriområde, var utan anmärkningar.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Blåljus hela Jämtland.