Hem » 05 september 15:15, Inbrott, Köping

05 september 15:15, Inbrott, Köping

Dubbla villainbrott i Kolsva.

Två separata målsägare hör av sig då de kommit hem till respektive villa på samma gata och konstaterat fullbordade inbrott. Platserna är avspärrade i väntan på teknisk undersökning. Gärningsmännen tagit sig in i fastigheterna genom att plocka ur fönster på fastigheterna. Brotten har troligen skett under natten till Söndagen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Västmanlands län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *