Hoppa till innehåll
Hem » 04 september 07:15, Sammanfattning natt, Västerbottens län

04 september 07:15, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Klockan 00-07, det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Sex personer har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:20 Ofredande/förargelse, Umeå
En ordningsbot (böter) utfärdas till en personbilist i centrala Umeå med anledning av att hög musik spelas.

01:25 Trafikbrott, Dorotea
En personbil stoppas och kontrolleras i Dorotea. En ordningsbot utfärdas med anledning av samtidigt användande av halv- och dimljus.

01:58 Våld/hot mot tjänsteman, Umeå
Polis kallas till ett uteställe i centrala Umeå med anledning av att ordningsvakter har envarsgripit en person, en man. Polisen övertar gripandet och därefter släpps mannen. Han är misstänkt för våld mot tjänsteman, våldsamt motstånd samt sexuellt ofredande. Anmälan ska upprättas.

02:11 Misshandel, Umeå
Polis kallas till centrum med anledning av bråk utanför ett uteställe. Två personer, båda män, uppger att de blivit misshandlade av ett par personer. Inga misstänkta anträffas. Förhör hålls och anmälan ska upprättas.

02:16 Stöld i butik, Skellefteå
Polis kallas till en bensinstation i Skellefteå med anledning av stöld. En man misstänks, förhör hålls och anmälan gällande ringa stöld ska upprättas.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Västerbotten - alla blåljus.