Hem » 03 september 06:50, Sammanfattning natt, Södermanlands län

03 september 06:50, Sammanfattning natt, Södermanlands län

06.14 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 25-tal rutinärenden, huvudsakligen utan brottsmisstankar. Ingen har gripits förbrott, en har omhändertagits och en har fått följa med för provtagning på grund av misstanke om drogpåverkan.

00.59 i samband med en rutinmässig fordons- och förarkontroll i stadsdelen Slagsta i Eskilstuna blev en förare, man i 35-årsåldern misstänkt för drograttfylleri. Han blev även misstänkt för grov olovlig körning och ringa narkotikabrott genom innehav. Han fick följa med för provtagning och förhör och frigavs därefter.

02.51 SOS-larm kom till polisen om brand på Byringevägen i Hållsta, Eskilstuna. Ingen misstanke om brott och ingen åtgärd från polisen.

Det finns inga andra brott eller allvarliga händelser att rapportera om.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Södermanland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *