Hem » 31 augusti 10:09, Våld/hot mot tjänsteman, Östersund

31 augusti 10:09, Våld/hot mot tjänsteman, Östersund

Östersund, våldsamt motstånd vid omhändertagande.

Samtal inkommer om att en person som misstänks vara påverkad av narkotika i en trappuppgång i centrala Östersund.

Polis beordras till platsen och omhändertar personen med stöd av lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB). Vid omhändertagandet blir personen misstänkt för hot mot tjänsteman och våldsamt motstånd. Anmälan ska upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus hela Jämtland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *