Hem » 30 augusti 03:43, Sammanfattning natt, Västerbottens län

30 augusti 03:43, Sammanfattning natt, Västerbottens län

23:39 – Narkotikabrott. Anumark, umeå

Polis kontrollerar en personbil. Vid kontrollen misstänks passageraren vara påverkad av narkotika. Passageraren får genomgå provtagning och en anmälan gällande ringa narkotikabrott eget bruk samt innehav upprättas.

23:39 – Försvunnen person. Umeå

Polis får samtal om en försvunnen person. Ärendet rör en man som inte kommit åter efter att ha befunnit sig i skogen. Polis har under natten funnit mannens bil och sökande med bland annat hundpatrull pågår i området.

04:05 – Inget att rapportera

Dela gärna detta inlägg:
Västerbotten - alla blåljus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *