Hem » 28 augusti 10:24, Trafikkontroll, Norrtälje

28 augusti 10:24, Trafikkontroll, Norrtälje

På Köpmannagatan hade polisen en trafikkontroll där bland annat nykterheten skulle kontrolleras. De två poliserna stoppade varsitt fordon och förarna kontrollerades mot sållningsinstrumentet för rattfylleri. 

Ett av proven fick ett positivt utslag och den föraren medtogs för fortsatt utredning angående misstänkt rattfylleri. Inne på stationen uppmättes att föraren hade en alkoholkoncentration av 0.51 milligram per liter utandningsluft. Han är misstänkt för grovt rattfylleri.

Polisen har utrett detta med arbetssättet snabbare lagföring. Den misstänkte vet från vilket datum och var handlingarna finns för honom att tillgå samt att det har bokats ett preliminärt datum för rättegången.

Dela gärna detta inlägg:
Senaste blåljusen i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *