Hem » 28 augusti 09:45, Sammanfattning natt, Dalarnas län

28 augusti 09:45, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Avesta, 23:26:

En anmälare ringde in som hade bevittnat pågående vandalisering av en husvägg och skylt i centrala Avesta. En patrull åkte till platsen och kontrollerade en man i 20-årsåldern som hade skador på händerna. Han är misstänkt för skadegörelse och ringa narkotikabrott avseende eget bruk. 

Falun, 01:50:

Polis kallades till en bar och restaurang i Falun då en gäst hade hoppat på en ordningsvakt och utdelat två slag. Väktare höll fast personen och patrullen fattade beslut om kroppsbesiktning. En man i 20-årsåldern är misstänkt för våld mot tjänsteman, våldsamt motstånd och narkotikabrott avseende eget bruk. Ordningsvakten behövde inte uppsöka vård. 

Malung, 23:29: 

Polis larmades om en misshandel där flera ungdomar slagit och jagat en annan ungdom i centrala Malung. Patrull upprättade en anmälan gällande misshandel och olaga hot. Pojken som är i tonåren behövde inte uppsöka vård. Det finns inga misstänkta i nuläget. 

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Dalarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *