Hoppa till innehåll
Hem » 27 augusti 06:41, Sammanfattning natt, Jönköpings län

27 augusti 06:41, Sammanfattning natt, Jönköpings län

En sammanfattning av nattens händelser.

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Thomas Agnevik. Till kvällen kommer Angelica Israelsson Silfver. Polisen i Jönköpings län har hanterat cirka 60 ärenden mellan klockan 22 och 06. Under denna tidsperiod har en person gripits (se notis nedan). Här kommer ett urval av nattens händelser: 23:40 En polispatrull stoppade och kontrollerade en bilist på länsväg 1048 i Marbäck, Aneby. Föraren, en man i 40-årsåldern, visade tecken på alkoholpåverkan. Mannen misstänks för rattfylleri, han greps då han är utländsk medborgare och att det därmed finns en fara att han flyr landet innan de nödvändiga stegen i rättsprocessen är utförda. Senare hävdes gripandet. Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Jönköpings län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.