Hem » 26 augusti 21:24, Övrigt, Södermanlands län

26 augusti 21:24, Övrigt, Södermanlands län

Polisens presstjänst.

21.30 polisens presstalesperson avslutar inom kort dagens verksamhet. Presstalesperson finns åter i tjänst i morgon bitti. Under den första timman prioriteras att granska nattens ärenden och sammanställa nattsammanfattningar för regionens tre län. Därefter besvaras frågor på pressnumret. Under natten besvaras samtal i begränsad omfattning av personalen på regionledningscentralen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Södermanland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *