Hem » 26 augusti 00:00, Misshandel, Västra Götalands län

26 augusti 00:00, Misshandel, Västra Götalands län

Misshandel i nära relation

En kvinna kontaktade polisen då hon blivit misshandlad av sin make i Polisområde Älvsborg. Polis åkte till platsen och kunde konstatera att kvinnan blivit misshandlad och en anmälan om misshandel upprättades. Kvinnans barn har eventuellt bevittnat våldet så även en anmälan om barnfridsbrott har upprättats. Ingen gripen i nuläget.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *