Hem » 24 augusti 10:32, Polisinsats/kommendering, Linköping

24 augusti 10:32, Polisinsats/kommendering, Linköping

Polisinsats gällande utredningsarbete i Linköping.

Polisen har under morgonen genomfört flera utredningsåtgärder på olika platser i Linköping. Med anledning av förundersökningssekretess kan polisen inte lämna några detaljer om dessa åtgärder. Åtgärderna är kopplade till en tidigare händelse som inträffade i området Lambohov under sommaren. Förundersökningen leds av åklagare vid åklagarkammaren i Linköping. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Östergötland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *